Cum e sa traiesti in Romania si ce optiuni ai !? 21-40/100


21.Trebuie sa te obisnuiesti cu gropile si prostia.

22.Trebuie sa mananci multa mancare ce contine colesterol.

23.Trebuie sa bei mult, e semn de barbatie.

24.De Craciun trebuie sa razi ca prostul atunci cand altii arunca petarde sau folosesc diverse artificii.Daca nu razi destul de ei, implica-te !Foloseste petarde contrafacute din China.Poate ramai fara un deget !

25.Trebuie sa il urmaresti pe Mircea Badea, cu emisiunea lui “In gura presei”, pe care eu am urmarit-o cateva sezoane, dar acum m-am plicitisit.Principalul factor perturbator pentru mine nu a fost Mircea Badea, ci Mihai Gadea – seful lui Mircea, care in 90% din cazuri ii manca minute bune din emisie.Uneori incepe cu 30-40 de minute intarziere, de poate face si el un rating fantastic.E obsedat de rating Mihai Gadea de 2-3 ani, asa ca nu imi mai place de el.De Mircea Badea imi place in continuare, pentru ca e incapatanat.

26.Mos Craciun nu exista, daca exista imi aducea cadouri mai inspirate.Mos Craciun iti aduce intotdeauna ce nu ai nevoie.Sau uneori nu iti aduce nimic.

27.Mos Nicolae exista – e Mos Craciun in varianta de criza, cu buget limitat.

28.”Black Friday” e o mare teapa publicitara in Romania.De exemplu, intr-un magazin, caruia nu ii dau numele, pentru ca e un nume mare si ar fi ridicol sa imi bat joc de ei – cu un text de 300 de cuvinte – aveau un singur LCD de 40″ de vanzare la oferta si stiau asta, dar au vandut vreo 15 la casa, iar cand au ridicat oamenii televizorul “din spate” ( exprimare libera pentru depozit banuiesc ), li s-a cerut diferenta, adica 35%, cu explicatia – ne pare rau, s-a epuizat stocul si din cauza numarului foarte mare de clienti, ni s-a blocat pretul si am crezut ca mai este disponibil.

27.Poti sa asculti oriunde in tara, postul radio TRINITAS.

28.Trebuie sa platesti taxa abuziva radio-tv pentru posturile de stat, chiar daca nu ai nici radio, nici tv, nici curent si poti demonstra acest lucru.

29.In Topoloveni nu va face nimeni niciodata METROU, mi-a zis mie cineva.

Topoloveni e orasul meu natal si in care locuiesc inca.

30.Poti sa privesti diverse statui, pentru ca e o forma de baie in multime foarte apreciata, lansarea acestora. – cred ca primarii obtin si ciubuc, altfel nu ar lansa atatea statui periodic.

31.Daca traiesti in Romania, vei afla din toate manualele de istorie folosite la gradinite,scoli, licee, universitati, ca noi am batut toti inamicii, in special pe turcii ( cred ca nici la table sau macao nu ii bateam ), dar la final le plateam tribut sa ne lase in pace.

32.Tara noastra e foarte frumoasa, dar daca vii aici ca turist, vrei sa pleci mai repede.In schimb peste 90% din romanii care au plecat in vacanta peste hotare, cand se intorc din vacanta declara ca a fost asa de frumos ca s-ar muta definitiv in zona respectiva.Pai ori e frumoasa Romania, ori nu e ?

33.In Romania poti sa primesti viza sa cetatenie foarte usor.Nu interseaza pe nimeni daca esti terorist, partea proasta e ca daca afla, uneori, ai probleme financiare.Dai o spaga si esti in regula.

34.In Romania nu se spala bani, sunt atat de multi bani la noi in tara pentru ca economia inca “duduie” – stiu asta de la fostul ministru al economiei – Varujan Vosganian.

35.Elena Udrea – una dintre blondele din politica – a luat acum cativa ani “pe persoana fizica” in jur de 3.000.000 de euro.Cum a putut demonstra ca este eligibila !?

36.Traian Basescu face campanie non-stop partidului sau – PD,PDL,ARD – sau cum se mai numeste, ca ultima conventia era valabila decat pentru alegerile parlamentare 2012. – sa faci campanie unui partid e constitutional daca esti presedintele tarii ?Cred ca da.

37.Traian Basescu e suparat acum ca sunt prea multi parlamentari.De fapt e suparat ca sunt prea multi de la USL, ca daca erau 99% de la ARD, nu mai zicea nimic.

38.Poti sa practici diverse sporturi, dar cele mai cunoscute sunt niste jocuri vechi : “sa va feriti de prosti”, “atentie la gropi !”, “uite spaga !”. ” proiecte romanesti pe bani europeni”, “bucurestiul cu covrigi in coada”, “sa ne dea primaru’! “, etc.

39.Poti sa joci sotronul in Piata Unirii, in Bucuresti si sigur mai gasesti cativa parteneri de joaca.

40.Daca nu ai ce face, te prefaci ca faci ceva si in caz ca te intreaba cineva ce mai faci, raspunzi – “ma zbat” sau “ma descurc si eu cum pot”.

Advertisements