Cum e sa traiesti in Romania si ce optiuni ai !? 61-80/100


61.Poti sa stai la geam, sa ii urmaresti pe ceilalti si sa mananci seminte.

62.Ai dreptul sa primesti pomeni electorale.Daca locuiesti la tara primesti probabil o galeata, iar daca locuiesti la oras probabil o umbrela, oricum un lucru util.

62.Poti sa te plimbi la mall si sa mananci aripi picante.

63.Gasesti de obicei lucruri nefolositoare cand se lanseaza un nou magazin la tine in oras sau cartier, stai la coada 6 ore pentru ele si de obicei nu iti sunt utile la nimic.Exemplu : masina de gaurit, aparat de sudad, cric de masina – chiar daca nu ai masina.

64.Vei putea face absolut orice fara sa te gandesti la consecinte.Exemplu : sa faci poze bizare cu tine insuti/insati si sa le postezi pe facebook sau alte retele sociale.

65.Iti vei gasi jumatatea la cea mai proasta emisiune de combinat : “te vreau langa mine”, – KANAL D sau daca nu iti vei gasi aici jumatatea, mai ai o sansa,  la NATIONAL TV, cu emisiunea “te vreau langa mine.”

66.Daca nu ai reusit sa iti gasesti jumatatea, o poti cauta la ANTENA 1, la showl “burlacul”/”burlacita”.

67.La ANTENA 1, mai ai inca o sansa cu emisiunea pamflet, preluata de la KANAL D, “mireasa pentru fiul meu” – ex “nora pentru mama”.

68.Poti sa te uiti la Campionatul Mondial de Fotbal sau Campionatul European de Fotbal fara emotii, pentru ca romanii au decis sa nu mai participe – sau cel putin asa arata in ultimele campanii de calificare la aceste turnee.

69.Poti fi amenintat de banca cu executarea silita sau de o firma de recuperari/executari chiar daca nu ai nimic pe numele tau si niciun venit.

70.Poti juca fotbal la clubul Rapid in liga intai si sa nu primesti salariul cateva luni si pe nimeni sa nu intereseze.

71.Poti investi in Facebook, la BVB.

72.Poti sa iti recuperezi averea confiscata tie sau familiei de catre comunisti, prin actiuni la Fondul Proprietatea.

73.Cea mai dorita meserie de catre barbatii din Romania este cea de fotbalist, iar cea mai dorita de catre femei este cea de “iubita de fotbalist”. cel putin pentru tineri

74.Vei putea avea celebrul “card de sanatate” incepand cu anul 2013 – card pe care il tot vehiculeaza Ministerul Sanatatii si suntem siguri ca daca vei avea acel card va creste calitatea serviciilor medicale din Romania cu 0,000003%.

75.Poti sa faci teste de inteligenta si rezultatul minim al IQ-ului pe care il vei primi este 110, conform unui site caruia nu doresc sa ii face reclama.Pentru a primi rezultatul testului trebuie sa platesti, prin SMS, 1,99 euro + TVA.

76.Poti sa te indopi cu fripturi si cartofi prajiti, eventual poti sa incerci sarmale sau mititei – pentru ca romanilor le place sa manance foarte multe prajeli si grasimi, apoi nu stiu de ce au probleme de sanatate.

77.Iti poti cumpara aproape orice medicament fara prescriptie medicala, in special in provincie si de obicei iti recomanzi singur ce medicamente sa utilizezi.

78.Unul dintre sporturile nationale este “exportul de cersetori in Franta, la Paris”.

79.Un alt sport national este “exportul de capsunari in Spania”.

80.Romanilor le trebuie un nou imn – cred ca cel mai bun imn este cantat de Smiley, impreuna cu Alex Velea si Don Baxter si se numest “Cai verzi pe pereti”.Asta vor cei mai multi dintre romani, ne caracterizeaza sa dorim lucruri, de obicei fara efort.

Advertisements