Cum e sa traiesti in Romania si ce optiuni ai !? 81-100/100


81.Poti sa incerci sa iti infiintezi o companie pentru a avea libertate, nu neaparat bani.

82.Poti sa iti infiintezi un partid – gen Dan Diaconescu si sa obtii un scor bun, rezultatele s-ar putea sa vina sau nu, asta nu stiu inca.

83.Daca ai noroc si ninge iarna, poti sa te duci la munte sa schiezi.

84.Te poti casatori pentru a parea o persoana importanta.Nu stiu de ce, dar la noi in Romania o casatorie e ceva important, pare ca stii ce faci daca esti casatorit.

85.Aici se vorbeste de legea lustratiei, dar nimeni nu vrea sa o aplice.Consider ca toti comunistii ar trebui sa se retraga din politica, sa avem loc noi cei tineri, care nu suntem neaparat mai buni, dar macar nu suntem comunisti.

86.Este o tara in care mereu moare cineva fara sa fie vina lui sau fara sa aiba o moarte naturala sau normala, aproape in fiecare zi, si se descopera ca nimeni nu este vinovat de acea moarte.Vezi cazul HUIDU.De fapt masina pe care o conducea mergea ca melcul.

87.Este o tara in care toti te cheama la nunta lor cu gandul de a se imbogati.Eu nu suport nuntile, pentru ca in general toate sunt trase la XEROX.

88.Toti adopta involuntar legile lui MURPHY.De exemplu : “Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara” ; sau “Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.”

89.De cand a inceput in Romania, show “Romanii au talent”, toti romani care se considerau inainte talentati, sunt acum siguri 99% ca sunt talente exceptionale.Nu de aceeasi parere este juriul, totusi GIGEL FRONE a ajuns o “vedeta exceptionala”.

90.Intr-o democratie, in general, valorile nu exista, pentru ca majoritatea conteaza, astfel non-valorile pot oricand sa stapaneasca Romania si o fac de ceva timp.

91.Daca arati bine si esti femeie te poti combina cu oricine pentru a ajunge cantareata de doi bani, dansatoare la bara, actrita esuata sau sotie de om de afaceri.Nu dau exemple ca mi-e rusine de cat de lunga ar fi lista.

92.Ce poti sa faci cand te plictisesti in Romania !?Fa ce fac vecinii tai : asculta manele, da muzica tare, danseaza, eventual da pe un canal de muzica prost, bea niste tuica sau bere la pet de 3 litri si uita de tine, bineinteles impreuna cu prietenii si “fa-le in ciuda la dusmani.” – sau iesi afara si mananca o saorma cu de toate.

93.Te poti angaja la o companie multinationala care sa isi bata joc de tine si sa iti ofere o leafa buna; suficient pentru a avea destul confort si pentru a nu pleca, 0 libertate si multa munca, nu conteaza ce zi a lunii este.

94.Iti poti face cont pe facebook sau alta retea de socializare si te poti preface ca ai o viata sociala si ca ai prieteni.

95.Te poti angaja la stat daca ai relatii sau bani sa dai spaga.

96.Poti sa te duci la mare, nu conteaza in ce statiune, pentru ca in Romania in toate statiunile e foarte multa mizerie si gasesti conditii bune pentru a lua o salmonela sau o boala grava din cauza conditiilor precare de igiena din hoteluri si restaurante.

97.Poti sa te duci la munte, la fel nu conteaza statiunea, pentru ca acestea nu au partii sigure si sa cazi cu capul intr-un brad sau intr-o piatra in timp ce urci pe partie sau in timp ce cobori si nu este vina nimanui.

98.Poti sa faci multe in viata, dar nu vei fi in atentia mass-media, decat dupa ce vei muri – vezi cazul recent al regizorului SERGIU NICOLAESCU.

99.Poti sa faci treaba buna si cu siguranta nimeni nu te va aprecia.

100.Poti sa iti pierzi timpul scriind 100 de optiuni pe care la ai in Romania si niciuna sa nu te implineasca.Probabil tara noastra e un izvor nesecat de optiuni neserioase.Sincer, nu cred ca se va schimba, nu sunt un optimist care vede viitorul cu ochii inchisi.

Advertisements