http://octavianmicu.blogspot.ro/


Aceasta pagina este cu titlul de prezentare.

Nu cred ca voi fi activ decat pe acest blog in perioada urmatoare, adica pe octavianmicu.worpress.com

Totodata, daca as vrea sa imi public articolele pe ambele bloguri si sa am aceleasi articole, as fi penalizat de google, chiar daca as fi acelasi proprietar si nu as urmari sa fraudez.

OCTAVIAN MICU
BUSINESS CONSULTANT / INTERNET ANTREPRENOR
 
Str. Calea Bucuresti, nr.76A, bl.CU2, sc.B, et.3, ap. 7 – Topoloveni / Arges
+4.0725.071.389 Vodafone
+4.0765.771.837 Cosmote
 
* diagnoza si analiza business * planuri si proiecte business * planuri business start-up *
* planuri restructurare si reorganizare * planificarea productiei si operatiunilor *
* strategii de relatii publice * managementul schimbarii organizatiei *
* suport implementare proiecte * consultanta in insolventa * management resurse umane *
 
Orientat catre rezultate si capabil sa construiesc relatii pe termen lung cu toti clientii mei, dornic de interconectare B2B in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standarde.Experienta in crearea de noi tipologii de gandire, de organizare a tuturor activitatilor de la A la Z, fara pierderi inutile de timp si de energie.Adeptul unui nou mod de gandire si de abordare a problemelor si dificultatilor intalnite, printr-o ordine si o disciplina construite si aplicate in mod exemplar.Capabil sa dezvolt o expertiza de management care sa functioneze intr-o piata care se afla in continua evolutie.Dornic sa ma implic in activitatile unor companii cu grad ridicat de stabilitate financiara si cu o ambitie puternica de dezvoltare printr-un management de resurse umane adecvat si prin sprijinul tehnologiei moderne.
 
Sunt disponibil prin serviciile mele unor companii care isi doresc cu adevarat sa aiba succes si sa castige o cota de piata importanta in domeniul in care activeaza, sa devina lideri in industria respectiva si sa aiba rezultate financiare in functie de modul in care performeaza.
 
Pentru o oferta sau un parteneriat sunt la dispozitia dvs., in primul rand prin intermediul emailului.Va rog sa imi prezentati compania dvs. in cateva cuvinte si sa precizati cum pot contribui la succesul companiei dvs. sau care sunt obiectivele principalele de viitor pe care le aveti !
Advertisements