Noi, argesenii, vrem sa castige Miss Monden : Alexa Ioana Dinescu !!!


Cine este ea !?

Poate ca nimeni nu stie cine este, dar toti ar vrea sa afle, daca ar stii cu adevarat cine este.Este o femeie independenta, este o femeie cum nu gasesti oricand.Toate femeile au un tel in viata.Ea nu are neaparat un tel in viata, ci un fel de a fi, ea este altfel.Este genul de om, pe care, daca ajungi sa il cunosti, te incanta.Este o femeie pe care multi barbati o doresc pentru ambalajul sau, dar nu stiu ca pentru ea asta nu conteaza.Ea este Alexa Ioana Dinescu – o femeie plina de calitati, dar mai ales plina de viata ! Ea a locuit o perioada de timp in zona mea, in judetul Arges, unde si-a definitivat o parte din studii, absolvind cel mai bun liceu din judetul nostru, Liceul Zinca Golescu din Pitesti.Apoi pentru ca si-a dorit mai mult de la viata si a dorit sa munceasca mai mult si sa fie apreciata, s-a mutat in capitala, in Bucuresti, unde si-a continuat studiile la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunciarii.Pentru cei care o cunosc, putem spune ca este singura persoana din grupul nostru, care atunci cand intra in camera, lumineaza camera cu o caldura aparte si ii face pe toti baietii sa intoarca capul – pentru ca e frumoasa, gingasa, fragila, inteligenta si sigura pe ea ; iar fetele sunt invidioase, pentru ca ele nu pot sa aiba acelasi efect asupra baietilor ! Nu uitati , veti mai auzi de aceste initiale – AID – Alexa Ioana Dinescu.Ea are nevoie acum de ajutorul vostru, avand in vedere ca AID inseamna ajutor, sunt sigur ca veti auzi o voce calda, este vocea ei, care va sopteste la ureche : AID me ! Ar fi pacat sa nu o ajutam, mai ales daca sunteti din Arges sau daca o cunoasteti.

Sunt sigur ca va castiga si va obtine locul 1 la mare distanta fata de locul 2, pentru ca ea este asa cum o stiu eu, o femeie puternica si frumoasa.O femeie care merita sa obtina ce-i mai bun in viata ! Eu ii doresc succes si o sustin ! Rog toti prietenii mei sa o sustina, sa intre pe linkul de mai jos si sa o voteze ! Sunt sigur ca nu veti regreta, veti fi printre cei care ati contribuit la desemnarea celei mai frumoase Miss Monden :

http://neatza.a1.ro/miss-monden/alege-299#candidata

Totodata, daca doriti sa alfati mai multe despre ea, puteti intra sa ii cititi blogul si puteti sa distribuiti linkul de mai sus prietenilor vostri.Hai sa o sprijinim ! Merita !

http://alexadinescu.wordpress.com/

Cu respect,

Octavian Micu

Advertisements