Cauza 10.Nu postez suficient de des. ( articole scurte si multe )


Cred ca atunci cand iti lansezi un blog, ar trebuie sa incerci sa postezi de cel putin 3 ori pe zi in primele luni de activitate pentru a avea succes.Gandeste-te cat de mult bine iti poti face daca postezi un articol pe un blog, care este legat de cateva conturi de retele sociale.Voi mentiona aici decat https://www.facebook.com/micuoctavian , https://twitter.com/octavianmicu sau http://www.linkedin.com/pub/octavian-micu/52/80a/409 .

Daca postezi 3 articole pe blog ai, practic 9 linkuri noi obtinute numai din 3 retele sociale, deci daca ai pentru fiecare retea sociala un grup rezonabil de persoane cu care esti conectat, ai putea sa ai cel putin 1 click pe fiecare link, deci minim 9 vizitatori.

Probabil ca ar fi greu sa demonstrez ca daca scrii un articol foarte bun, in fiecare saptamana, vei putea obtine rezultate mai bune decat daca scrii 21 de articole mai mici – sau articole mai mari pe care le postezi ca fiind parti ale acelor articole.

Nu conteaza calitatea la inceput, ci cantitatea.

Din punctul meu de vedere, daca lumea vorbeste despre blogul tau sau il viziteaza din cand in cand, este suficient la inceput.

Eu am o medie de aproximativ 2,5 articole pe zi, dupa aproximativ 2 luni de la lansare, in care am introdus si o categorie de citate celebre si de poze, tocmai pentru a mari media zilnica de articole si a avea postari mai multe.

Va doresc mult succes in promovarea blogului sau siteului pentru ca va spun sigur, se poate, dar numai prin aplicarea unei strategii coerente si prin perseverenta.Indiferent ce se intampla, sau ce rezultate aveti, nu va dati batuti si veti avea de castigat !

In cazul in care doriti sa aflati informatii despre cauzele care m-au determinat sa scriu aceasta serie de 10 articole, cititi mai multe cauze si mai ales articolul in care prezint cele 10 cauze pe scurt, prin acest link :

https://octavianmicu.wordpress.com/2013/01/24/de-ce-nu-am-inca-succes-cu-acest-blog-10-cauze/

Advertisements