Pigeon !


E destul de bine cu acest proiect momentan.Si ma bucur ca majoritatea isi da cu parerea despre un proiect despre care nu stie nimic.Sau despre care stie 3-4 chestii si crede ca e suficient pentru a putea sa ofere o parere aiurea.

Am scris ceva chestii in plus la acest proiect si am cautat recomandari pentru un programator bun si serios sau pentru o echipa de oameni seriosi.Cei mai multi din jurul meu au dat bir cu fugitii, tipic romaneste.

Normal ca in Romania e greu sa faci orice.Nici sa traiesti cand vrei, nu poti, nici sa mori cand vrei, nu poti.

Daca vrei sa traiesti si sa fii liber sa faci ceva, isi vor dori altii sa mori, iar daca vrei sa mori linistit, nu vor fi altii de acord, ca nu i-ai trecut in testament.

Indiferent ce vrei sa faci, nu prea poti sa gasesti oameni care sa te ajute cu un proiect, chiar daca ii platesti in avans si le prezinti un contract avantajos si bine platit.

Voi lansa o oferta aici :

Cei care pot sa ma ajute cu acest proiect, cei care pot sa ii faca aripi porumbelului, imi pot trimite o oferta concreta sau pot cere informatii, printr-un email adresat mie, pe adresa octavianmicu@yahoo.com sau partenerului meu, razvan, pe adresa nanescurazvan@yahoo.com

Pentru ca mi s-a reprosat de cateva cunostinte – sa le spun asa “mai de la tara”, ca pe blogul meu nu gasesti chestii interesante, vreau sa lansez aceasta cerere de oferta exclusiv pe blogul meu cu deadline 20 februarie 2013 – ora 21.00

Asa ca, cine vrea, poate sa primeasca o remuneratie daca munceste, pe baza unui proiect cu dificultate medie, daca imi demonstreaza ca poate sa faca ceva si imi vine cu cateva recomandari solide sau cu proiecte pe care le-a realizat.

Pentru ca tot citesc cativa prieteni blogul meu personal si spun ca il citesc degeaba, ii rog si pe ei sa imi trimita o oferta prin care sa imi demonstreze ca nu fac umbra pamantului fara niciun folos.

Apropo, sunt sigur ca nici macar nu stiu ce inseamna o oferta, nici nu stiu sa scrie un email tipic business sau sa aiba o semnatura buna in email.

Va doresc succes tuturor !

Imi pare rau ca nu are oferta valabilitate vreo 2-3 ani, sa aiba timp toti neprofesionistii sa imi trimita o oferta serioasa sau neserioasa.

Stiu ca rezultatul va fi zero oferta sau va fi dezamagitor, dar am zis sa incerc si asa mai mult din pura curiozitate ! Iar daca deadlineul este prea scurt, nu e nicio problema, si eu lucrez cu deadlineuri scurte si nu am depasit pana acum deadlineul, asa ca pot sa o faca si ceilalti.Cred.

 

Advertisements