Am inceput un mini-proiect astazi !


Am avut destul de mult de muncit astazi, in special datorita unui proiect pentru un client pe care l-am obtinut in urma cu o zi.Am obtinut un contract pentru un proiect pe care il voi derula in cadrul companiei mele de consultanta si am inceput deja sa lucrez la el.Sunt sigur ca in maxim 2 saptamani voi termina si voi munci, bazandu-ma pe niste etape, in pasi marunti si siguri.

In primul rand, este un proces care va dura putin din punctul meu de vedere, dar pe care nu il pot finalizat foarte repede.Voi avea de lucru in fiecare zi 1-2 ore, pana la finalizarea implementarii la standardele dorite de mine si de client.

Am muncit in jur de doua ore pentru a termina un set de 120 de intrebari privind anumite aspecte pe care eu si clientul meu dorim sa le cunoastem in afacerea sa, iar pe baza acelor raspunsuri vom realiza impreuna si vom implementa un proiect foarte eficient.Suntem siguri ca va fi greu si vom intampina dificultati, dar vom avea mai mult de castigat decat de pierdut !

Sunt sigur ca voi avea mai putin timp sa scriu pe blog, dar voi avea timp sa incep a doua etapa a blogului meu – specializarea.

In curand voi avea 100 de zile de cand l-am lansat si voi putea sa imi urmez strategia pe care o doream de la inceput.Sunt sigur ca imi va creste numarul de cititori constant si voi obtine un feedback puternic.Noapte buna !