Ce inseamna succesul !?


Succesul e chestia aia pe care o cauta multi si putini o gasesc.Pur si simplu, cei mai multi oameni care au succes, au o anumita atitudine si un anumit stil de viata.Nu poti avea succes pentru ca ai copiat un alt om.Nu poti avea succes pentru ca ai avut noroc.Norocul este ceva efemer, succesul este ceva permanent.Pana cand nu iti faci atitudinea sa evolueze si nu te pui in mijlocul vietii pe care o ai, tu nu vei evolua.

De cele mai multe ori, a avea succes, cel putin in Romania, inseamna a avea bani, a fi smecher, a face combinatii, a te agata de un om serios si a te baza pe orice altceva, decat ce e important.

As renunta la tot maine, dar nu as renunta la creierul meu.

Cu el as putea sa o iau de la capat si sa am aceeasi viata pe care o am azi, sau poate chiar una mai buna.

Succesul inseamna sa te cunosti foarte bine pe tine, sa stii ce calitati ai si ce defecte ai.Sa muncesti constant sa ai calitati mai multe si mai puternice si defecte mai putin si mai slabe.Succesul inseamna sa te cunosti foarte bine, incat sa ai incredere in tine si sa stii ce poti face pentru tine ; si sa faci mereu pentru tine mai mult decat poti.Sa te zbati sa cunosti un potential mai ridicat, fara a ti se parea un efort.

Succesul inseamna sa ai in fata ta 1.000 de scari, sa urci in fiecare zi cel putin 1, iar dupa 2-3 ani sa fii in varful treptei numarul 1.000

Atunci cand ajungi acolo, ce crezi ca vei descoperi !?

O scara cu mai mult de 1.000 de trepte, pe care o vei urca din nou, cat de bine si de repede vei putea.Si tot asa, toata viata vei gasi mai multe scari cu mai multe trepte.Da, prima data vei spune ca nu vei putea sa le urci.Nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa urci mii de trepte, sau sa te sperii.

Trebuie sa o iei putin cate putin.Sa urci mereu, cateva trepte.Tot ce faci este sa scoti din tine tot ce este mai bun.Sa obtii maxim din cat poti sa oferi.Pana la urma e viata ta.Numai tu iti poti face rau sau bine.

Nu treubuie sa crezi in usi inchise.

Cand ai 2 ani, stii ce inseamna succesul ?

Sa nu faci POO in pantaloni.

Apropo de acest personaj, despre care am discutat ieri cu cateva fete.M-a distrat foarte mult numele acestui personaj.

Cand ai vreo 10 ani, succesul inseamna sa ai prieteni.

Cand ai vreo 20 de ani, sa ai permis, ceva bani de buzunar, libertate si eventual sa te plimbi cu masina, sa te duci de 2-3 ori pe an la munte si la mare.Cam atat.

Dar, pana la urma ce este succesul !?

Succesul nu este aflat in lucrurile materiale pe care le ai sau nu le ai.Succesul este o stare de fapt.Unii oameni respira succesul zi de zi, asa cum altii respira oxigenul zi de zi.Pentru unii oameni, e mai important sa lupti cu tine insuti/insati si sa ai succes in tot ce faci, sa ai impliniri spirituale, sa ai realizari intelectuale, iar daca e ok si la partea materiala, cu atat mai bine, iar daca nu, nu este o problema.

Totodata, langa aceste parti din succes, trebuie sa adaugi o sanatate fizica si psihica exceptionala.Niciodata nu trebuie sa iti cedeze corpul sau psihicul, sa nu cedezi indiferent ce se intampla.Si sa ripostezi ! De ce sa ripostezi !? Ca sa vada cei din jur ca esti mai bun decat ei sau mai puternic !? Nu.Puterea trebuie pastrata pentru tine, dar valorile pe care le ai pot fi exteriorizate, trebuie sa iti demonstrezi tie ce poti face, nu celor din jur.Fa ceea ce crezi ca trebuie sa faci, decat sa regreti ca nu ai facut si puteai face.

Pentru tine, ce inseamna succesul !?

Advertisements