Vara e cam putina munca !


Nu stiu cum o fi pentru alte persoane, dar eu vara ma plictisesc.

Parca la noi, in Romania, daca intri vara in vacanta, e normal.Si daca nu vrei sa intri, tot vei intra.Cel putin 2 luni de zile.Apoi, mai trebuie sa iei in calcul, faptul ca suntem sau nu suntem credinciosi, dar trebuie sa declaram ca suntem.

Ai Paste, Craciun si alte “n” sarbatori pe care trebuie sa le respecti si nu stiu cate cruci rosii si negre in calendar.Auzeam recent pe mama spunandu-mi ca sunt vreo 3 zile acum cred – 26,27,28 in care este pacat sa speli si sa faci anumite chestii.Adica trebuie sa fie pacat sa faci ce ?

Daca faci o chestie sau nu o faci, ajungi sau nu ajungi in Rai !?

Parca ma si vad la Poarta Raiului peste cativa ani : “Nu ai voie sa intri ca nu ai fost cuminte ! Pai ce am facut ? Ai cusut sau ai spalat in zile de sarbatoare !”

Give me a break !

De aceea Germania este unde este si Romania a ramas unde a ramas.Ba chiar dorim sa dam inapoi cu aceleasi sabloane proaste si obiceiuri nesanatoase.

Astfel, sunt nevoit sa gasesc ceva de facut si sa ma ocup de niste bloguri si siteuri : mai generez continut, mai adaug cate ceva, mai introduc in niste directoare web anumite domenii.Per total, trebuie sa te misti, sa faci ceva, orice.Oricum nu as putea sa am un job conventional.

Internetul este deschis 24 ore /24 ore, zilnic.Niciodata nu voi auzi cand voi intra pe GOOGLE : ” Azi e SARBATOAREA X ! ” , “Azi nu merge motorul de cautare ! ”

Teoretic, voi vedea, dar tot aia e.Ati inteles ideea !

Ne mai auzim, sper cat de curand, ca toti au intrat in “concediu” ! Concediul este vacanta pentru adulti.Si intram in concediu si ce facem ? Stam acasa si ne vaitam ca nu avem bani sau ne ducem 2-3 zile la mare si zicem ca am facut a 8 – a minune a lumii.

In fine, cred ca asa este mentalitatea in PROVINCIE, in ROMANIA…

 

 

Advertisements