Cum sa faci multe likeuri pe facebook !? 3/3


Am incercat sa scriu articole mai lungi, dar pentru a nu parea prea plictisitor sa le citesti, le-am impartit in mai multe parti.

Asa este si cazul acestui articol.

Deci, cum sa faci mai multe likeuri pentru o pagina ?

1.Ofera un premiu pentru un anumit numar de likeuri.

Ex : Daca fac 10.000 de likeuri pentru aceasta pagina, voi oferi prin tragere la sorti, drept premiu, obiectul X.Poate fi un obiect pe care il vinzi sau il promovezi, poate fi un obiect personal sau nou valoros, sau poate fi orice alt obiect de care nu are nevoie nimeni, dar pe care il oferi tu, ori un sponsor cadou.

2.Spune ca oferi un premiu important pentru un anumit numar de likeuri si nu il oferi.Nu vor da toti cei care au dat like, unlike, crede-ma.Deci ramai cu cateva sute, mii de likeuri.

3.Pune-ti pagina de FB pe siteul sau blogul tau si las-o acolo cu un timer enervant de cel putin 4 secunde.Daca nu dau vizitatorii like paginii tale, vor astepta cel putin 4 secunde, asa ca vor prefera sa dea like din lipsa de timp.

4.Roaga-ti prietenii care au pagini celebre cu zeci de mii sau chiar sute de mii de likeuri sa iti promoveze pagina.

5.Promoveaza-ti singur pagina, ataseaza fiecarei email trimis, adresa paginii tale.

6.Comenteaza peste tot, baga-te in seama si lasa linkul cu adresa paginii tale de FB.

7.Lipeste adresa paginii tale peste tot, pe stalpi, pe garduri.Toti au acum internet pe mobil, asa ca s-ar putea sa intre pe pagina ta.

8.Fa stickere cool cu pagina ta si ofera cadou prietenilor, colegilor, rudelor.Roaga-i sa lipeasca stickerele la vedere, eventual pe geamul de la casa sau pe masina.

9.Fa FB PAGE exchange, un fel de link exchange.

10.Cauta un profesionist ! Te ajuta el ! Nu stiu cat costa dar nu e ieftin.Sau cumpara direct prin FB, un anumit numar de likeuri, targetate sau nu.

Aici ai partea intai si partea a doua a articolului :

https://octavianmicu.wordpress.com/2013/07/30/cum-sa-faci-multe-likeuri-pe-facebook-13/

https://octavianmicu.wordpress.com/2013/08/13/cum-sa-faci-multe-likeuri-pe-facebook-23/

Bafta !

 

Advertisements